Storlek
5000gram
Skinn- & benfria filéer av HOKI(Macruronus novaezelandiae) Fångstzon: Fiskad i Stilla havet FAO81, med trål.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 300 kJ |
Energi | 72 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16.6 g |
Salt | 0.3 g |
Vitamin D | 0.24 µg |
Järn | 0.11 mg |
Kalcium | 11 mg |
Fosfor | 173 mg |
Kalium | 315 mg |
Magnesium | 29 mg |
Natrium | 0.09 g |
Niacin | 1.6 mg |
Selen | 42.6 µg |
Tiamin | 0.03 mg |
Zink | 0.27 mg |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Jo Food AB
Org.nr: 556235-3374
I en portion på 100g finns det 16.6g protein.
Per 100g portion innehåller Hokifilé 110/170g 0g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Hokifilé 110/170g innehåller allergenet fisk.
Hokifilé 110/170g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Jo Food AB på följande sätt: Telefon: 031-704 84 90. E-post: info@jofood.se. Adress: Fiskhamnspiren 1, 414 58 Göteborg.