- Livsmedel
- Djupfryst
- Fisk- och skaldjur, oberedd
- Makrill
- Makrillfilé med skinn
Makrillfilé med skinn
Storlek
5000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
MAKRILLFILÉ (Scomber scombrus) med skinn.
Allergeninformation för Makrillfilé med skinn
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1062 kJ |
| Energi | 256 kcal |
| Fett | 20.2 g |
| - Varav mättat fett | 4.4 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 18.5 g |
| Salt | 0.1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Norge
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
Vanliga frågor om Makrillfilé med skinn
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Makrillfilé med skinn?
I en portion på 100g finns det 18.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Makrillfilé med skinn?
Per 100g portion innehåller Makrillfilé med skinn 0g kolhydrater tillsammans med 20.2g fett.
Allergener
Innehåller Makrillfilé med skinn några allergener?
Makrillfilé med skinn innehåller allergenet fisk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Makrillfilé med skinn?
Makrillfilé med skinn tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Makrillfilé med skinn?
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.