Makrillfile Island, Ursprung Island, FAO 27, Storlek 160-200, Latinskt namn Scomber scombrus
Storlek
4500gram

Makrillfilé 100%
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 891 kJ |
| Energi | 213 kcal |
| Fett | 16 g |
| - Varav mättat fett | 3.5 g |
| - Varav fleromättat fett | 6.5 g |
| - Varav enkelomättat fett | 4.4 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 17.6 g |
| Salt | 0 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Island
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 17.6g protein.
Per 100g portion innehåller Makrillfilé med skinn 160-200 gr 0g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Makrillfilé med skinn 160-200 gr innehåller allergenet fisk.
Makrillfilé med skinn 160-200 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.