Skrapkött från Norsk fjordlax, Packat i 1x5 kg Vaccpack, Latinskt namn: Salmo salar, Odlad fisk, Sashimi råvara,
Storlek
5000gram
LAX
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 675 kJ |
Energi | 161 kcal |
Fett | 8.4 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.4 g |
Salt | 3 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Norge
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 21.4g protein.
Per 100g portion innehåller Skrapkött Lax 0g kolhydrater tillsammans med 8.4g fett.
Skrapkött Lax innehåller allergenet fisk.
Skrapkött Lax tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.