Skrapkött från lax. Skrapköttet är producerat på det kött som blir kvar på laxen efter att den är filead. Detta är bitar nära fiskens ryggrad och det innebär att köttet får en väldigt saftig smak. Latinskt namn Salmo Salar
Storlek
20000gram
LAX
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 757 kJ |
Energi | 181 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 18.4 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Norge
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 18.4g protein.
Per 100g portion innehåller Skrapkött av Lax 4x5000gram 0g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Skrapkött av Lax 4x5000gram innehåller allergenet fisk.
Skrapkött av Lax 4x5000gram tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.