Laxfilé 2,1-2,3 C-trim interleav 14+ färg , Ursprung Norge, FAO Odlad, Storlek 2,1-2,3, Latinskt namn Salmo salar
Storlek
15000gram
LAX
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 760 kJ |
Energi | 182 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 2.1 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16.9 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 520 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 520 dagar
Tillverkningsland
Norge
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 16.9g protein.
Per 100g portion innehåller Laxfilé 2,1-2,3 C-trim interleave 0g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Laxfilé 2,1-2,3 C-trim interleave innehåller allergenet fisk.
Laxfilé 2,1-2,3 C-trim interleave tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.