Laxburgare 130 gram, odlad i Norge, Latinskt namn Salmo salar, 5kg/krt
Storlek
5000gram
LAX(Salmo salar) 67%, vatten, rapsolja, salt, citronpeppar (Salt, kryddor, surhetsreglerande medel E330, socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronpulver), lökpulver.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 804 kJ |
Energi | 193 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 0.6 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 18.4 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 560 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 560 dagar
Tillverkningsland
Norge
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 18.4g protein.
Per 100g portion innehåller Laxburgare Premiumfärs 130 gr 0.6g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Laxburgare Premiumfärs 130 gr innehåller allergenet fisk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Laxburgare Premiumfärs 130 gr innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.