Laxburgare 100 gr, Sashimifärs, Ursprung Norge, FAO Odlad, Storlek 100 gram 2x2500gr, Latinskt namn Salmo salar
Storlek
5000gram
85% LAX, vatten, rapsolja, salt, citronpeppar (salt, kryddor, surhetsreglerande medel E330, socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronpulver), lökpulver
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 878 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1.8 g |
Kolhydrat | 0.9 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 17.5 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Norge
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 17.5g protein.
Per 100g portion innehåller Laxburgare 100 gr 0.9g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Laxburgare 100 gr innehåller allergenet fisk.
Laxburgare 100 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.