Storlek
400gram
LAX* (Salmo salar) 87%, vatten, rapsolja, salt, citronpeppar (salt, svartpeppar, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronjuicepulver), lökpulver.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 956 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Laxburgare 100 gr 1.9g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Laxburgare 100 gr innehåller allergenet fisk.
Laxburgare 100 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.