Vad får man om man blandar laxkött med hackade räkor? Jo, härliga ”seafood-burgare” med en unik köttliknande textur. Kombineras burgarna med ett gott bröd, hemgjord dressing, grönsaker och kanske lite picklad lök så tror vi att många ”fastfood-gourmander” kommer få en ny favoriträtt. storlek ca 180g
Storlek
5040gram
LAX scrapemeat (Salmo salar) 65% och RÄKOR (Pandalus borealis) 32%, vatten, salt, surhetsreglerande medel (E330, E331), konserveringsmedel (E211, E202), socker. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan enstaka ben förekomma.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk och kräftdjur. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 685 kJ |
Energi | 164 kcal |
Fett | 9.5 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 0.8 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 19 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Lax- och räkburgare 0.8g kolhydrater tillsammans med 9.5g fett.
Lax- och räkburgare innehåller följande allergener: fisk och kräftdjur.
Lax- och räkburgare tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.