Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågelprodukter
  4. Kyckling, övrigt
  5. Kycklingköttbullar
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kyckling, övrigt/
  5. Kycklingköttbullar

Kycklingköttbullar

Sörensens Fågelchark
Från Sverige

Kycklingköttbullar som är gjorda på svensk köttråvara kan med enkelhet värmas i stekpanna eller i ugn. Fri från gluten, mjölk, soja eller ägg är tillsatt i receptet.

Storlek

5000gram

Kycklingköttbullar

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Maskinurbenat kycklingkött 38%, kycklingkött 34%, fett från fågel, potatisstärkelse, potatisflingor, VETEFIBER(glutenfri), lök, salt, druvsocker, socker, jästextrakt, kryddor, kryddextrakt. Friterad i rapsolja.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1000 kJ
Energi240 kcal
Fett16 g
- Varav mättat fett4.5 g
Kolhydrat9.9 g
- Varav sockerarter2 g
Protein14 g
Salt2.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-30°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gudruns AB

Org.nr: 556660-4624

Kontakt

Rörvägen 12

136 50 Jordbro

Tel: 08-519 177 00

info@gudruns.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kycklingköttbullar

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kycklingköttbullar?

I en portion på 100g finns det 14g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kycklingköttbullar?

Per 100g portion innehåller Kycklingköttbullar 9.9g kolhydrater tillsammans med 16g fett.

←Tillbaka till Produkter