Kycklingköttbullar som är gjorda på svensk köttråvara kan med enkelhet värmas i stekpanna eller i ugn. Fri från gluten, mjölk, soja eller ägg är tillsatt i receptet.
Storlek
5000gram

Ingredienser: Maskinurbenat kycklingkött 38%, kycklingkött 34%, fett från fågel, potatisstärkelse, potatisflingor, VETEFIBER(glutenfri), lök, salt, druvsocker, socker, jästextrakt, kryddor, kryddextrakt. Friterad i rapsolja.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1000 kJ |
| Energi | 240 kcal |
| Fett | 16 g |
| - Varav mättat fett | 4.5 g |
| Kolhydrat | 9.9 g |
| - Varav sockerarter | 2 g |
| Protein | 14 g |
| Salt | 2.2 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gudruns AB
Org.nr: 556660-4624
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Kycklingköttbullar 9.9g kolhydrater tillsammans med 16g fett.