Ekologiska kycklingköttbullar från Kronfågel är gjorda av god, hälsosam, mager kyckling på klassiskt vis, färdiga att servera vardag som helg. Kycklingköttbullarna kan värmas i stekpanna eller på bleck i ugn samt serveras med goda tillbehör som stuvade makaroner eller potatismos med rårörda lingon. Bosarpkyckling® är ekologisk kyckling uppfödd med KRAV-märkt foder på våra småskaliga, svenska gårdar, som eftersträvar den naturliga utomhusmiljön för djuren.
Storlek
2500gram
Kycklingkött** 70%, lök*, potatis**, potatisstärkelse*, potatisflingor*, salt, majsmjöl*, socker*, svartpeppar*, vitpeppar*, cayennepeppar*, paprika*, tomat*. Stekta i rapsolja*. **KRAV-ekologisk ingrediens. *Ekologisk ingrediens.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 800 kJ |
Energi | 190 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 2.3 g |
Kolhydrat | 9.6 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.9 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Kronfågel AB
Org.nr: 556145-4223
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Kycklingköttbullar 9.6g kolhydrater tillsammans med 11g fett.