Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågelprodukter
  4. Kyckling, övrigt
  5. Kycklingköttbullar
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kyckling, övrigt/
  5. Kycklingköttbullar

Kycklingköttbullar

Bosarp

Ekologiska kycklingköttbullar från Kronfågel är gjorda av god, hälsosam, mager kyckling på klassiskt vis, färdiga att servera vardag som helg. Kycklingköttbullarna kan värmas i stekpanna eller på bleck i ugn samt serveras med goda tillbehör som stuvade makaroner eller potatismos med rårörda lingon. Bosarpkyckling® är ekologisk kyckling uppfödd med KRAV-märkt foder på våra småskaliga, svenska gårdar, som eftersträvar den naturliga utomhusmiljön för djuren.

Storlek

2500gram

Kycklingköttbullar

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kycklingkött** 70%, lök*, potatis**, potatisstärkelse*, potatisflingor*, salt, majsmjöl*, socker*, svartpeppar*, vitpeppar*, cayennepeppar*, paprika*, tomat*. Stekta i rapsolja*. **KRAV-ekologisk ingrediens. *Ekologisk ingrediens.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi800 kJ
Energi190 kcal
Fett11 g
- Varav mättat fett2.3 g
Kolhydrat9.6 g
- Varav sockerarter1.4 g
Protein13 g
Salt1.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-30°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Kronfågel AB

Org.nr: 556145-4223

Kontakt

Box 30174

104 25 Stockholm

Tel: 08-685 42 00

foodservice@kronfagel.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kycklingköttbullar

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kycklingköttbullar?

I en portion på 100g finns det 13g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kycklingköttbullar?

Per 100g portion innehåller Kycklingköttbullar 9.6g kolhydrater tillsammans med 11g fett.

←Tillbaka till Produkter