Stekt, tunnskivad kycklingkebab av kycklinglårfilé från Kronfågel passar perfekt i wraps, pitabröd och enchiladas, eller som topping på pizza. Kycklingkebaben kan värmas direkt från frysen och serveras snabbt samt enkelt med valfria tillbehör. 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och ett hållbart val för restauranger och storkök.
Storlek
2524gram
Kycklinglårfilé 96%, potatisstärkelse, salt, paprika, vitlök, chili, lök, vitpeppar, koriander, spiskummin, glukossirap, oregano, antioxidationsmedel (E331).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 600 kJ |
Energi | 140 kcal |
Fett | 6.1 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 17 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Kronfågel AB
Org.nr: 556145-4223
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Kycklingkebab 5g kolhydrater tillsammans med 6.1g fett.