Dumplings är ett samlingsnamn för en mängd olika varianter av fyllda degknyten och kan även förekomma under namnen gyoza, Dim Sum, Jiaozi eller Mandu. MenMen japanska dumplings är baserade på ett traditionellt japanskt recept kallat ”gyoza” i Japan. Alla våra gyozasorter är grönsaksrika och serveras tillsammans med en dipsås baserade på soja och vinäger. MenMen japanska dumplings är ångkokade och kan färdig lagas på flera olika sätt. Våra dumplings kan (direkt från djupfryst) stekas, friteras, mikras, ångkokas eller kokas som en soppa med buljong och grönsaker.
Storlek
320gram
FYLLNING: Vitkål, kycklingfärs , vattenkastanj, krossad tomat,(tomater, tomatjuice) salt, olivolja, basilika ,vitlök, svartpeppar. DEG: VETEMJÖL, vatten, rapsolja och potatismjöl. DIPSÅS: Vatten, vinäger, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), sirap från majs och potatis, rapsolja, salt, SESAMOLJA och chiliextrakt. Till en dumpling används 16% kycklingkött Uppfött och slaktad i Sverige
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, spannmål som innehåller gluten, sesamfrön och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 530 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 21 g |
- Varav sockerarter | 2.15 g |
Protein | 5.9 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Naoi Group AB
Org.nr: 556278-7068
I en portion på 100g finns det 5.9g protein.
Per 100g portion innehåller Kyckling Dumplings 21g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Kyckling Dumplings innehåller följande allergener: vete, spannmål som innehåller gluten, sesamfrön och sojabönor.
Kyckling Dumplings tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Naoi Group AB på följande sätt: Adress: Siktgatan 5, 162 50 Vällingby.