Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågelprodukter
  4. Kyckling, övrigt
  5. Kokt kycklingkött
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kyckling, övrigt/
  5. Kokt kycklingkött

Kokt kycklingkött

Kronfågel

Kokt kycklingkött av blandade detaljer från Kronfågel förenklar arbetet i köket och passar perfekt till grytor, soppor, pastarätter, smörgåsar och sallader. 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och ett hållbart val för restauranger och storkök.

Storlek

2500gram

Kokt kycklingkött

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Skinnfritt kycklingkött, potatisstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E451), glukossirap (potatis), örter och örtextrakt (fänkål), arom (persika). Till 100 g produkt har använts 105 g skinn- och benfritt kycklingkött.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi540 kJ
Energi130 kcal
Fett5.7 g
- Varav mättat fett1.8 g
Kolhydrat2.2 g
- Varav sockerarter0 g
Protein17 g
Salt0.98 g
Fiber1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.

Förvaringstemperatur

-30°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 300 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

Kronfågel AB

Org.nr: 556145-4223

Kontakt

Box 30174

104 25 Stockholm

Tel: 08-685 42 00

foodservice@kronfagel.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kokt kycklingkött

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kokt kycklingkött?

I en portion på 100g finns det 17g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kokt kycklingkött?

Per 100g portion innehåller Kokt kycklingkött 2.2g kolhydrater tillsammans med 5.7g fett.

←Tillbaka till Produkter