Kokt kycklingkött av blandade detaljer från Kronfågel förenklar arbetet i köket och passar perfekt till grytor, soppor, pastarätter, smörgåsar och sallader. 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och ett hållbart val för restauranger och storkök.
Storlek
2500gram
Skinnfritt kycklingkött, potatisstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E451), glukossirap (potatis), örter och örtextrakt (fänkål), arom (persika). Till 100 g produkt har använts 105 g skinn- och benfritt kycklingkött.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 540 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 5.7 g |
- Varav mättat fett | 1.8 g |
Kolhydrat | 2.2 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0.98 g |
Fiber | 1 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Kronfågel AB
Org.nr: 556145-4223
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Kokt kycklingkött 2.2g kolhydrater tillsammans med 5.7g fett.