Vår Coq au vin är ett klassiskt recept. Lätt att värma och servera.
Storlek
2070gram
Ingredienser: Kycklinglårfilé* (32%), lök, champinjon, rött matlagningsvin (rött vin, salt, peppar, konserveringsmedel (SVAVELDIOXID, kaliumsorbat), antioxidationsmedel (askorbinsyra)), silverlök, rökt sidfläsk (sida av gris*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (natriumaskorbat), konserveringsmedel (natriumnitrit)), vatten, morot, tomatpuré, kycklingbuljong (kycklingkött, kokspad, havssalt), vitlök, modifierad majsstärkelse, rapsolja, salt, kryddor (svartpeppar, timjan, rosmarin, lagerblad).*Ursprung Sverige
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 470 kJ |
Energi | 110 kcal |
Protein | 8.8 g |
Fett | 6.7 g |
Kolhydrat | 4.6 g |
Salt | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 2.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KLS Ugglarps AB
Org.nr: 556740-8439
I en portion på 100g finns det 8.8g protein.
Per 100g portion innehåller Coq au Vin 4.6g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.
Coq au Vin innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Coq au Vin tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta KLS Ugglarps AB på följande sätt: Telefon: 0480-70 70 00. E-post: info@kls.se. Adress: Porfyrvägen 14, 224 78 Lund.