Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågelprodukter
  4. Kyckling, grillad/stekt
  5. Stekt kycklinginne
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kyckling, grillad/stekt/
  5. Stekt kycklinginne

Stekt kycklinginne

Best Price Trading

Storlek

2500gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

kycklinginnerfilé (98%), stärkelse, dextros, salt, stabiliseringsmedel (E451), förtjockningsmedel (E407a)

Allergeninformation för Stekt kycklinginne

Spannmål som innehåller gluten(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Selleri(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)

Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten, ägg, sojabönor, mjölk, selleri och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi605 kJ
Energi143 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat1 g
- Varav sockerarter0.4 g
Protein28 g
Salt0 g
Fiber0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.

Förvaringstemperatur

-20°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 547 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

House of Foods AB (fd Euro Poultry)

Org.nr: 556713-8648

Kontakt

Landskronavägen 25

252 32 Helsingborg

Tel: 031-750 95 95

nvm@europoultry.dk

Besök webbplats

Vanliga frågor om Stekt kycklinginne

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Stekt kycklinginne?

I en portion på 100g finns det 28g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Stekt kycklinginne?

Per 100g portion innehåller Stekt kycklinginne 1g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

Allergener

Innehåller Stekt kycklinginne några allergener?

Stekt kycklinginne är fri från deklarerade allergener.

Vilka allergener kan finnas i spår i Stekt kycklinginne?

På grund av tillverkningsprocessen kan Stekt kycklinginne innehålla spår av följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, sojabönor, mjölk, selleri och senap.

Vem kan jag kontakta angående Stekt kycklinginne?

Du kan kontakta House of Foods AB (fd Euro Poultry) på följande sätt: Telefon: 031-750 95 95. E-post: nvm@europoultry.dk. Adress: Landskronavägen 25, 252 32 Helsingborg.

←Tillbaka till Produkter