Kalkonwienerkorv med skinn av kollagen.
Storlek
1200gram

Kalkonkött (70%), vatten, kalkonfett, potatisstärkelse, druvsocker (majs), salt, kryddor (vitpeppar, paprika, koriander, cayennepeppar, libbsticka), lök, rapsolja, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250). Korvskinn: Kollagen
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 962 kJ |
| Energi | 231 kcal |
| Fett | 18 g |
| - Varav mättat fett | 4.4 g |
| Kolhydrat | 6 g |
| - Varav sockerarter | 1.1 g |
| Protein | 12 g |
| Salt | 2.1 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Wienerkorv av kalkon 6g kolhydrater tillsammans med 18g fett.