Ca 160 g/st
Storlek
3000gram
kalkonbröstfile 60%, brödsmulor (vetemjöl, vatten, salt, jäst, rapsolja), vatten, ägg, rapsolja, tapiocastärkelse, salt, dextros, surhetsreglerare: natriumacetat, natriumkarbonat, maltodextrin
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap, sesamfrön, sojabönor, korn och kamut hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 839 kJ |
| Energi | 201 kcal |
| Fett | 10.5 g |
| - Varav mättat fett | 1.4 g |
| Kolhydrat | 13.5 g |
| - Varav sockerarter | 0.7 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 2 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Rumänien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonschnitzel panerad stekt 13.5g kolhydrater tillsammans med 10.5g fett.
Kalkonschnitzel panerad stekt innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kalkonschnitzel panerad stekt innehålla spår av följande allergener: senap, sesamfrön, sojabönor, korn och kamut.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.