Tärnat kalkonbacon är alspånsrökt och nyckelhålsmärkt. Tärningarna är ca 8x8mm och ej styckfrysta. Baconet är färdiglagat så kan serveras både kallt och varmt. Passar bra i sallad, pastasås eller som ett krispig toppning. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
500gram

Kalkonkött (86%) vatten, kalkonfett, salt, baconarom, druvsocker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250).
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 566 kJ |
| Energi | 134 kcal |
| Fett | 6.3 g |
| - Varav mättat fett | 1.9 g |
| Kolhydrat | 2.9 g |
| - Varav sockerarter | 1.2 g |
| Protein | 17 g |
| Salt | 2.5 g |
| Fiber | 0.5 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonbacon, tärnat 2.9g kolhydrater tillsammans med 6.3g fett.