Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. BASTURÖKT KALKONBRÖST
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. BASTURÖKT KALKONBRÖST

BASTURÖKT KALKONBRÖST

Ingelsta Kalkon

Rökt Kalkonbröst basturökt är nyckelhålsmärkt och fryst. Det är en helmuskel som är oregelbunden vilket ger intryck av hantverk. Den är en saftig produkt med lätt smak av sälta och alspån. Servera kallskuren på buffé eller i en fräsch sallad. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige. kalkonbröst, helmuskelprodukt. Mild balanserad röksmak.

Storlek

2500gram

BASTURÖKT KALKONBRÖST

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Kalkonbröst (87%), vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), druvsocker, antioxidationsmedel (E301, E325), konserveringsmedel (E250).

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi470 kJ
Energi110 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat1.9 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein21 g
Salt2.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Ingelsta Kalkon AB

Org.nr: 556217-6064

Kontakt

Brukstorp

273 94 Tomelilla

Tel: 0414-285 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om BASTURÖKT KALKONBRÖST

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i BASTURÖKT KALKONBRÖST?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i BASTURÖKT KALKONBRÖST?

Per 100g portion innehåller BASTURÖKT KALKONBRÖST 1.9g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

←Tillbaka till Produkter