Rökt Kalkonbröst basturökt är nyckelhålsmärkt och fryst. Det är en helmuskel som är oregelbunden vilket ger intryck av hantverk. Den är en saftig produkt med lätt smak av sälta och alspån. Servera kallskuren på buffé eller i en fräsch sallad. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige. kalkonbröst, helmuskelprodukt. Mild balanserad röksmak.
Storlek
2500gram
Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Kalkonbröst (87%), vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), druvsocker, antioxidationsmedel (E301, E325), konserveringsmedel (E250).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 470 kJ |
Energi | 110 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 1.9 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 2.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller BASTURÖKT KALKONBRÖST 1.9g kolhydrater tillsammans med 3g fett.