Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågel, oberedd
  4. Viltfågel
  5. Vildandsbröst med skinn
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågel, oberedd/
  4. Viltfågel/
  5. Vildandsbröst med skinn

Vildandsbröst med skinn

van Leendert

Knaperstekt vildandsbröst är en delikatess. Lägg bröstet i en varm stekpanna med smör och avsluta tillagningen i en medelvarm ugn. Innertemperaturen ska vara 55-56 grader.

Storlek

7200gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vildandsbröst med skinn.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi515 kJ
Energi123 kcal
Fett4 g
- Varav mättat fett1 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 1080 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vildandsbröst med skinn

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vildandsbröst med skinn?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vildandsbröst med skinn?

Per 100g portion innehåller Vildandsbröst med skinn 0g kolhydrater tillsammans med 4g fett.

←Tillbaka till Produkter