Knaperstekt vildandsbröst är en delikatess. Lägg bröstet i en varm stekpanna med smör och avsluta tillagningen i en medelvarm ugn. Innertemperaturen ska vara 55-56 grader.
Storlek
7200gram
Vildandsbröst med skinn.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 515 kJ |
| Energi | 123 kcal |
| Fett | 4 g |
| - Varav mättat fett | 1 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 20 g |
| Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 1080 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller Vildandsbröst med skinn 0g kolhydrater tillsammans med 4g fett.