Ekologisk kycklinglårfilé från Kronfågel Bosarp® är en saftig, benfri kycklingdel med skinn. Mör och smakrik passar den fantastiskt bra att steka i panna eller ugn. Kycklinglårfilén har skinnet kvar för extra smak och saftighet, och kan med fördel fyllas med örter, citron och kryddsmör. Servera gärna med ris, grillade grönsaker och en god örtsås. Bosarpkyckling är ekologisk kyckling uppfödd med KRAV-märkt foder på våra småskaliga, svenska gårdar, som eftersträvar den naturliga utomhusmiljön för djuren.
Storlek
2500gram
Kycklinglårfilé med skinn.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 700 kJ |
Energi | 170 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 2.9 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Kronfågel AB
Org.nr: 556145-4223
I en portion på 100g finns det 18g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologisk Kycklinglårfilé 0.5g kolhydrater tillsammans med 11g fett.