Kalkonlårfilé med skinn är nyckelhålsmärkt, är singelpackande ca 900g /filé. Köttet är mört och har struktur, passar bra för långkok, klassisk stek, gryta och wok. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
1800gram
Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Kalkonovanlår(100%) utan ben
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 650 kJ |
Energi | 150 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 2.1 g |
Kolhydrat | 0.7 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonlårfilé med skinn 0.7g kolhydrater tillsammans med 7g fett.