Kalkonbröst med skinn, fryst och nyckelhålsmärkt ca 2,5 kg/st. Bäst att helsteka. Skinnet gör produkten väldigt saftig.och god. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
2300gram

Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Kalkonbröst 100 %
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 500 kJ |
| Energi | 120 kcal |
| Fett | 3.4 g |
| - Varav mättat fett | 1 g |
| Kolhydrat | 1.4 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller KALKONBRÖST 1.4g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.