Hel mörad (11%) kalkon är fryst och nyckelhålsmärkt. För bästa resultat behöver kalkonen tinas långsamt i kylskåp 2-3 dagar och helstekts i ugnen. Smaksätt gärna ex örter efter säsong. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
4000gram

Kalkonkött 89%, vatten, salt, socker, Innehåller: hjärta, hals och lever.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 404 kJ |
| Energi | 96 kcal |
| Fett | 1.2 g |
| - Varav mättat fett | 0.4 g |
| Kolhydrat | 0.5 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 21 g |
| Salt | 0.62 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Hel fryst kalkon 0.5g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.