Hel mörad (11%) kalkon är fryst och nyckelhålsmärkt. För bästa resultat behöver kalkonen tinas långsamt i kylskåp 2-3 dagar och helstekts i ugnen. Smaksätt gärna ex örter efter säsong. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.
Storlek
4000gram
Kalkonkött 89%, vatten, salt, socker, Innehåller: hjärta, hals och lever.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 404 kJ |
Energi | 96 kcal |
Fett | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0.62 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Ingelsta Kalkon AB
Org.nr: 556217-6064
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Hel fryst kalkon 0.5g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.