Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fågel, oberedd
  4. Kalkon
  5. Hel fryst kalkon
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fågel, oberedd/
  4. Kalkon/
  5. Hel fryst kalkon

Hel fryst kalkon

Ingelsta Kalkon

Hel mörad (11%) kalkon är fryst och nyckelhålsmärkt. För bästa resultat behöver kalkonen tinas långsamt i kylskåp 2-3 dagar och helstekts i ugnen. Smaksätt gärna ex örter efter säsong. Ingelsta kalkon är alltid kläckt, uppfödd, slaktad & förädlad i Sverige.

Storlek

4000gram

Hel fryst kalkon

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalkonkött 89%, vatten, salt, socker, Innehåller: hjärta, hals och lever.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi404 kJ
Energi96 kcal
Fett1.2 g
- Varav mättat fett0.4 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein21 g
Salt0.62 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 540 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Ingelsta Kalkon AB

Org.nr: 556217-6064

Kontakt

Brukstorp

273 94 Tomelilla

Tel: 0414-285 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Hel fryst kalkon

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Hel fryst kalkon?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Hel fryst kalkon?

Per 100g portion innehåller Hel fryst kalkon 0.5g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.

←Tillbaka till Produkter