Gåsbröst med knaperstekt skinn är en festmåltid. Traditionellt serveras gås med äpple, katrinplommon och en sås baserad på madeira och portvin.
Storlek
440gram
Gåsbröst
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1515 kJ |
| Energi | 372 kcal |
| Fett | 35 g |
| - Varav mättat fett | 10 g |
| Kolhydrat | 0.05 g |
| - Varav sockerarter | 0.05 g |
| Protein | 0 g |
| Salt | 0.05 g |
| Fiber | 0 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Per 100g portion innehåller Gåsbröst med skinn 0.05g kolhydrater tillsammans med 35g fett.