Kalvfärsbiffar med gräddsås och potatismos serveras med gröna ärtor. Receptet är framtaget tillsammans med Leif Mannerström.
Storlek
420gram
Potatis, kalvkött* (14%), vatten, GRÄDDE, ärtor, MJÖLK, lök, rapsolja, ÄGG, SMÖR, kycklingfond (vatten, kyckling, salt), ströbröd (VETEMJÖL, vatten, salt, jäst), stekt lök (stekt i rapsolja), modifierad VETESTÄRKELSE, salt, VETEMJÖL, tomatpuré, svartvinbärspuré, SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt) kryddor (bl. a persilja, muskotnöt), socker, farinsocker, vitvinsvinäger. *Ursprung: EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 617 kJ |
Energi | 147 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 4.3 g |
Kolhydrat | 7.8 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 2.6 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 2.6g protein.
Per 100g portion innehåller Wallenbergare 7.8g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Wallenbergare innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete.
Wallenbergare tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.