Plommonjärpar serveras med persiljegräddsås, tärnad potatis och krispiga bryt- och vaxbönor.
Storlek
420gram
Potatis (potatis, solrosolja, salt, druvsocker), bönor, gris*-och nötkött* (15%), vatten, GRÄDDE, stekt lök (stekt i rapsolja), ÄGG, kycklingfond (vatten, kyckling, salt), katrinplommon, modifierad VETESTÄRKELSE, SMÖR, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), lök, kryddor, tomatpuré, salt, rapsolja, persilja, svartvinbärspuré (svarta vinbär 90 %, socker), sojasås (SOJABÖNOR, VETE, salt), farinsocker, vitvinsvinäger, färgämne (sockerkulör), timjan. *Ursprung: EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 543 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 7.6 g |
- Varav mättat fett | 3.3 g |
Kolhydrat | 10 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 4.4 g |
Salt | 0.87 g |
Fiber | 1.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Plommonjärpar 10g kolhydrater tillsammans med 7.6g fett.
Plommonjärpar innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete.
Plommonjärpar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.