Sveriges mest sålda enportionsrätt tillverkad i Källby!
Storlek
390gram
Vatten, DURUMVETE- och VETEMJÖL, MJÖLK, nötkött*(13%), tomat, lök, GRÄDDE, OST, morot, modifierad majs- och VETESTÄRKELSE, tomatpuré, salt, socker, SMÖR, ÄGG, vitvinsvinäger, kryddor (bl a paprikapulver). *Ursprung: EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 680 kJ |
Energi | 163 kcal |
Fett | 7.1 g |
- Varav mättat fett | 3.8 g |
Kolhydrat | 18 g |
- Varav sockerarter | 2.6 g |
Protein | 6.6 g |
Salt | 0.92 g |
Fiber | 0.8 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.6g protein.
Per 100g portion innehåller Karins Lasagne 18g kolhydrater tillsammans med 7.1g fett.
Karins Lasagne innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
Karins Lasagne tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.