Färsbiffar av kalvkött, nötkött, spenat och Emmenthalerost serveras med pasta och en sås med soltorkad tomat.
Storlek
400gram
Vatten, pasta (DURUMVETEMJÖL, vatten), kalvkött* (6%), nötkött* (6%), tomat, romanabönor, rapsolja, lök, soltorkade tomater (2,3%) (solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), OST, paprika, GRÄDDE, spenat, ÄGG, potatis, Grana Padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), solrosfrö, tomatpuré, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), lök (stekt i rapsolja), salt, vitlök, vitvinsvinäger, modifierad stärkelse, olivolja, socker, citronskal, persilja, potatismjöl, kryddor, timjan. Pastan kan innehålla spår av soja och senap. *Ursprung: EU
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, vete, mjölk och laktos. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 687 kJ |
Energi | 164 kcal |
Fett | 8.3 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Italienska Kalvfärsbiffar 15g kolhydrater tillsammans med 8.3g fett.
Italienska Kalvfärsbiffar innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, vete, mjölk och laktos.
På grund av tillverkningsprocessen kan Italienska Kalvfärsbiffar innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.