Färsbiffar serveras med potatisgratäng, chilibearnaise och ketchupdipp samt grönsaker.
Storlek
380gram
Potatis, MJÖLK, nötkött* (15%), morot, GRÄDDE, lök, vaxbönor, brytbönor, vatten, rapsolja, lök stekt i rapsolja, modifierad stärkelse, farinsocker, ÄGG, CRÈME FRAICHE, salt, tomatpuré, Grana Padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), vitvinsvinäger, vitlök, ströbröd (VETEMJÖL, salt), vitt vin, kryddor (bl. a. persilja, chili, cayennepeppar, dragon) kycklingfond (vatten, kyckling, salt), soltorkade tomater (solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), honung, grön jalapeño (vatten, salt), paprikapulver, socker, färgämne (betakaroten). *Ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 596 kJ |
Energi | 142 kcal |
Fett | 9.1 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 10 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4.6g protein.
Per 100g portion innehåller Angusbiff 10g kolhydrater tillsammans med 9.1g fett.
Angusbiff innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
Angusbiff tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.