Fishcakes på torsk och lax serveras med basmatiris, krispiga grönsaker samt yusudressing.
Storlek
350gram
Basmatiris, TORSK* (Gadus Morhua) 12%, CRÈME FRAICHE, morot, vatten, SOJABÖNOR, broccoli, LAX** (Salmon Salar) 2%, rapsolja, ströbröd (VETEMJÖL, havssalt, jäst, DURUMVETEMJÖL, VETEGLUTEN), lök, salt, ingefära, modifierad stärkelse, ÄGGVITA, koriander, chili, torkad paprika, vitlök, potatisflingor, limejuice, honung, yuzu, potatismjöl, basilika, vitvinsvinäger, kryddor (bl.a röd chili), citronjuice, citrongräs. *Fångstzon: FAO 27. **Odlad i Norge.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor, fisk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 630 kJ |
Energi | 151 kcal |
Fett | 6.9 g |
- Varav mättat fett | 2.8 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 5.3 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 1.6 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.3g protein.
Per 100g portion innehåller Fishcakes 15g kolhydrater tillsammans med 6.9g fett.
Fishcakes innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor, fisk och vete.
Fishcakes tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.