En saftig, vegansk rabarberkaka swirlad med syrlig lemoncurd.
Storlek
1520gram
Strösocker, lemoncurd:(socker, citronjuice (22,5 %), majsstärkelse, förtjockningsmedel (pektin), arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat), färgämne (betakaroten)), VETEMJÖL, vatten, rapsolja, rabarber, majsmjöl, rismjöl, alfa-cyklodextrin, naturlig arom (citron), bakpulver (E450, E500), VETEGLUTEN, modifierad stärkelse, salt, kardemummakärnor, emulgeringsmedel (E322), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, färgämne (E100). 12% Rabarber, ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där lupin, mjölk, ägg och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1310 kJ |
Energi | 313 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 2.7 g |
Salt | 0.65 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 2.7g protein.
Per 100g portion innehåller Vegansk Rabarber & Citronkaka 43g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Vegansk Rabarber & Citronkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vegansk Rabarber & Citronkaka innehålla spår av följande allergener: lupin, mjölk, ägg och sojabönor.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.