Storlek
1500gram
Vatten, strösocker, VETEMJÖL, rapsolja, hallon, majsmjöl, rismjöl, modifierad stärkelse, alfa-cyklodextrin, naturlig arom (citron), bakpulver (E450, E500), cocosfett, VETEGLUTEN, salt, maltodextrin, stärkelse, naturlig arom, stabiliseringsmedel (E450), stabiliseringsmedel (E516), förtjockningsmedel (E401), Vegetabiliskt protein, emulgeringsmedel (E322), emulgeringsmedel (E471), morotsextrakt, safflorextraxt, färgämne (E100). 11% Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1281 kJ |
Energi | 306 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 39 g |
- Varav sockerarter | 20 g |
Protein | 2.8 g |
Salt | 0.69 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 2.8g protein.
Per 100g portion innehåller Vegansk Hallon & Vaniljkaka 39g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Vegansk Hallon & Vaniljkaka innehåller allergenet vete.
Vegansk Hallon & Vaniljkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.