1, Prinsessbakelser är fyllda med hallon och grädde på fluffig sockerkaksbotten. Täckt med len marsipan som toppats med chokladrippel och pudersocker. Bakad i Frödinge. 2,52 kg. 36x70 g. (Swedish)
Storlek
36Styck
Marsipan 32% (socker, MANDEL, glukossirap, vatten, maltodextrin, invertsocker, färgämnen (E141,E100)), GRÄDDE 20%, vatten, socker, ÄGG,VETEMJÖL, hallon 2%, glukossirap, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (shea, raps, kokos), bakpulver(dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat),SKUMMJÖLKSPULVER, dextros, citronjuice, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel(mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin),MJÖLKPROTEIN, naturlig hallonarom, stabiliseringsmedel (alginsyra), förtjockningsmedel(pektin, fruktkärnmjöl), naturlig vaniljarom, VETESTÄRKELSE, surhetsreglerande medel(natriumcitrater), salt, färgämne (betakaroten). Kan innehålla spår av andra nötter. (Swedish)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten, nötter och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 8 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 34 g |
Protein | 3.5 g |
Salt | 0.07 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Frödinge Mejeri Aktiebolag
Org.nr: 556065-0938
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Prinsessbakelse 43g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Prinsessbakelse innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten, nötter och ägg.
Prinsessbakelse tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Frödinge Mejeri Aktiebolag på följande sätt: E-post: info@frodinge.se. Adress: Skolgatan 2, 598 95 Vimmerby.