Saftig mandelbotten bakad på smör med en lyxig nougatkräm och hasselnötter.
Storlek
1360gram
Mandelmassa (socker, SÖTMANDEL, vatten, glykos, invertsocker, konserveringsmedel (E202)), florsocker (socker, potatisstärkelse), SMÖR, ÄGGVITA FRÅN SVENSKA FRIGÅENDE HÖNS INOMHUS, HASSELNÖTTER, ÄGGULA, vegetabilisk olja (raps), vatten, MANDEL, vegetabilisk olja (kokosnöt), fullhärdad rapsolja, kakaopulver, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), salt, kaliumsorbat, natriumcitrat, citronsyra, konserveringsmedel (E211), stabiliseringsmedel (E412), surhetsreglerande medel (E330), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom. 20% Mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, laktos, mandel och hasselnöt. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1837 kJ |
Energi | 439 kcal |
Fett | 32 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 27 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.58 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Nougat & Mandelkaka (glutenfri) 32g kolhydrater tillsammans med 32g fett.
Nougat & Mandelkaka (glutenfri) innehåller följande allergener: ägg, mjölk, laktos, mandel och hasselnöt.
Nougat & Mandelkaka (glutenfri) tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.