Storlek
65gram
VETEMJÖL, vatten, gluten (VETE), jäst, solrosfrön, smör (MJÖLK), socker, HAVREFLINGOR, kli (VETE), emulgeringsmedel (mono- and diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders diacetylvinsyraestrar, natriumstearoyl-2-laktylat), färgämnen (karotener, annattoextrakt), jodsalt, SESAMFRÖN, brun linfrö, salt, antioxidationsmedel (askorbinsyra), maltmjöl (VETE), arom (innehåll: MJÖLK), ÄGGPULVER, surdeg (VETE), majsstärkelse, dextros, rostat maltmjöl (VETE), grönsaksprotein (potatis, ärt), vegetabiliska oljor (solros, raps), maltodextrin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1313 kJ |
Energi | 312 kcal |
Fett | 8.3 g |
- Varav mättat fett | 3.5 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 5.8 g |
Protein | 14 g |
Salt | 2 g |
Fiber | 3.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 275 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 275 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Multigrain brioche 44g kolhydrater tillsammans med 8.3g fett.
Multigrain brioche innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Multigrain brioche innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.