Saftig kaka med massor av morötter, smaksatt med kanel och toppad med äkta creamcheeseglasyr.
Storlek
1520gram
Vatten, socker, morötter, rapsolja, rismjöl, florsocker (socker, potatisstärkelse), creme cheese laktosfri (Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, laktosreducerat MJÖLKPULVER, stabiliseringsmedel (E440, E412), salt, konserveringsmedel (E202), syrningskultur, enzym (laktas).), vegetabilisk olja (raps), HELÄGGSPULVER, vegetabilisk olja (kokosnöt), förtjockningsmedel (modifierad potatisstärkelse), fullhärdad rapsolja, stabiliseringsmedel (E464, E466, E412, E415), bakpulver (E450i, E500ii), kanel, vaniljarom (Sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol, aromer.), Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), emulgeringsmedel (E475 (veg. fett), E481 (veg. fett)), rörsockersirap, salt, modifierad majsstärkelse, citronpuré, arom, invertsocker, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330). 14% Morot ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1495 kJ |
Energi | 357 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 4.8 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 24 g |
Protein | 2.3 g |
Salt | 0.64 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 2.3g protein.
Per 100g portion innehåller Morotskaka (gluten & laktosfri) 37g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Morotskaka (gluten & laktosfri) innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
Morotskaka (gluten & laktosfri) tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.