Storlek
1200gram
Muffinsmix (Socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, HELÄGGSPULVER, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse E1414, bakpulver (E450, E500), druvsocker, salt, arom (vanillin).), morötter, vatten, rapsolja, florsocker (socker, potatisstärkelse), FÄRSKOST, vegetabilisk olja (raps), socker, vegetabilisk olja (kokosnöt), fullhärdad rapsolja, kanel, vaniljarom (Sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol, aromer.), rörsockersirap, citronpuré, invertsocker, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, salt, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330). 15% Morot ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, laktos, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1547 kJ |
Energi | 370 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 5.2 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 29 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.33 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Morotskaka 44g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Morotskaka innehåller följande allergener: ägg, laktos, mjölk och vete.
Morotskaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.