Vår egna variant av den klassiska Katalanen. En saftig mandelkaka med hallonsylt och hela hallon, Mums
Storlek
1848gram
Mandelmassa (socker, SÖTMANDEL, vatten, glykos, invertsocker, konserveringsmedel (E202)), hallon, florsocker (socker, potatisstärkelse), vatten, rismjöl, vegetabilisk olja (raps), socker, vegetabilisk olja (kokosnöt), glukossirap, HELÄGGSPULVER, fullhärdad rapsolja, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), ÄGGVITA FRÅN SVENSKA FRIGÅENDE HÖNS INOMHUS, salt, Förtjockningsmedel (E440), fruktsocker, Surhetsreglerande medel (E330), Konserveringsmedel (E202), kaliumsorbat, natriumcitrat, citronsyra, stabiliseringsmedel (E412), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom. 17% Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mandel. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1465 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 28 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.51 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri 40g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri innehåller följande allergener: ägg och mandel.
Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.