- Livsmedel
- Djupfryst
- Desserter/Mellanmål
- Övrig dessert
- Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri
Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri
Vår egna variant av den klassiska Katalanen. En saftig mandelkaka med hallonsylt och hela hallon, Mums
Storlek
1848gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Mandelmassa (socker, SÖTMANDEL, vatten, glykos, invertsocker, konserveringsmedel (E202)), hallon, florsocker (socker, potatisstärkelse), vatten, rismjöl, vegetabilisk olja (raps), socker, vegetabilisk olja (kokosnöt), glukossirap, HELÄGGSPULVER, fullhärdad rapsolja, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), ÄGGVITA FRÅN SVENSKA FRIGÅENDE HÖNS INOMHUS, salt, Förtjockningsmedel (E440), fruktsocker, Surhetsreglerande medel (E330), Konserveringsmedel (E202), kaliumsorbat, natriumcitrat, citronsyra, stabiliseringsmedel (E412), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom. 17% Hallon ursprung EU.
Allergeninformation för Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mandel. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1465 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 28 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.51 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
Vanliga frågor om Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri?
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri?
Per 100g portion innehåller Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri 40g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Allergener
Innehåller Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri några allergener?
Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri innehåller följande allergener: ägg och mandel.
Vilka allergener kan finnas i spår i Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri?
Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Mazarinruta Katalan Gluten Mjölkfri?
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.