Kladdkaka med mjuk chokladbotten och precis så kladdig och chokladig som en kladdkaka ska vara. (Swedish)
Storlek
400gram
Socker, VETEMJÖL, ÄGG, vegetabilisk olja (raps), fettreducerat kakaopulver*, vatten, dextros, salt, stärkelse (VETE, potatis), VETEMALT, arom, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Rainforest Alliance-certifierad. Läs mer på ra.org
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1550 kJ |
Energi | 370 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 43 g |
Protein | 4.7 g |
Salt | 0.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Frödinge Mejeri Aktiebolag
Org.nr: 556065-0938
I en portion på 100g finns det 4.7g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 56g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Kladdkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: mjölk och nötter.
Du kan kontakta Frödinge Mejeri Aktiebolag på följande sätt: E-post: info@frodinge.se. Adress: Skolgatan 2, 598 95 Vimmerby.