Vår mest älskade klassiker från Frödinge i vegansk och glutenfri version. En kladding kladdkaka som också gör gott. Bakad i Frödinge, Småland. (Swedish)
Storlek
380gram
Socker, vatten, stärkelse (VETE(glutenfri), tapioca), vegetabilisk olja (raps), mörk choklad (socker, kakaomassa*, kakaosmör*, emulgeringsmedel (solroslectin), naturlig vaniljarom), fettreducerat kakaopulver*, rostat fullkornsHAVREmjöl (glutenfritt), stabiliseringsmedel (natriumfosfat, difosfater, kalciumalginat), psylliumfiber, dextros, salt, druvsocker, naturlig arom, bakpulver (natriumkarbonat), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), arom. *Rainforest Alliance-certifierad. Läs mer på ra.org
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1550 kJ |
Energi | 370 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 34 g |
Protein | 1.9 g |
Salt | 0.7 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Frödinge Mejeri Aktiebolag
Org.nr: 556065-0938
I en portion på 100g finns det 1.9g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 53g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Kladdkaka är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Frödinge Mejeri Aktiebolag på följande sätt: E-post: info@frodinge.se. Adress: Skolgatan 2, 598 95 Vimmerby.