En klassisk tårta full med härliga bitar av solmogna jordgubbar. Kommer i portionsbitar med perfekt storlek för enkel servering.
Storlek
1350gram
Jordgubbar (33%), GRÄDDE (16%), vatten, YOGHURT (11%), socker, ÄGG, vegetabilisk olja, glukossirap, VETEMJÖL, VETESTÄRKELSE, fruktossirap, dextros, gelatin (av nötkreatur), bakpulver (E450, E500), citronsaftkoncentrat, SKUMMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel E471, syra E330, förtjockningsmedel E412, geleringsmedel (E440, E407), salt, aromer, surhetsreglerande medel (E332, E327), färg E120, gurkmejaextrakt. Kan innehålla spår av NÖTTER, JORDNÖTTER och SOJA.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , nötter och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 718 kJ |
Energi | 172 kcal |
Fett | 8.7 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 20.3 g |
- Varav sockerarter | 16 g |
Protein | 2.7 g |
Salt | 0.2 g |
Fiber | 0.8 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 2.7g protein.
Per 100g portion innehåller Jordgubbstårta yoghurt portion 20.3g kolhydrater tillsammans med 8.7g fett.
Jordgubbstårta yoghurt portion innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Jordgubbstårta yoghurt portion innehålla spår av följande allergener: jordnötter , nötter och sojabönor.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.