Vår somriga jordgubbstårta med saftig botten och jordgubbsglasyr gjord på jordgubbar och mascarpone.
Storlek
1700gram
Pastöriserad MJÖLK, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, vatten, jordgubbar, muffinsmix (Socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, HELÄGGSPULVER, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse E1414, bakpulver (E450, E500), druvsocker, salt, arom (vanillin).), rapsolja, florsocker (socker, potatisstärkelse), bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt olja (raps), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300.), HELÄGGSPULVER, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, modifierad potatisstärkelse, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (E 322 (SOY)), LAKTOS (MJÖLK), naturlig arom (vanilj). 11% Jordgubbar ursprung EU, 22% Mascarpone ursprung Italien.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete, ägg, sojabönor och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1525 kJ |
Energi | 364 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.7 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 30 g |
Protein | 4.4 g |
Salt | 0.51 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Jordgubbstårta 40g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Jordgubbstårta innehåller följande allergener: mjölk, vete, ägg, sojabönor och korn.
Jordgubbstårta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.