Jordgubbstårta är en härligt fluffig gräddtårtamed lager av saftig sockerkaka, vaniljkräm och jordgubbssylt. På toppen rikligt med friska syrligaskivade jordgubbar. Bakad i Frödinge. 4,8 kg. 4x1,2kg. (Swedish)
Storlek
1250gram
Laktosfri GRÄDDE 25%, vatten, jordgubbar 15%, socker, ÄGG, VETEMJÖL, stärkelse (potatis), vegetabilisk olja (kokos), SKUMMJÖLKSPULVER (dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat), laktosreducerat (mono och diglycerider av fettsyror), glukossirap, bakpulver glukos-fruktossirap, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel , surhetsreglerande medel (citronsyra, (pektin), natriumkaseinat (av natriumalginat), aroniajuicekoncentrat, förtjockningsmedel natriumcitrat), stabiliseringsmedel (difosfater, fruktkärnmjöl, MJÖLK), naturlig arom, flädersaftkoncentrat, salt, laktas, VETEMALT, färgämne (betakaroten), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla/indeholde spår/spor av nötter/nødder och mandel.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 900 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 8 g |
Kolhydrat | 26 g |
- Varav sockerarter | 16 g |
Protein | 3 g |
Salt | 0.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 455 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 455 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Frödinge Mejeri Aktiebolag
Org.nr: 556065-0938
I en portion på 100g finns det 3g protein.
Per 100g portion innehåller Jordgubbstårta 26g kolhydrater tillsammans med 12g fett.