Fräsch och ljuvlig bakelse med smak av sommar! Mjuk kaka toppad med jordgubbskräm och vit choklad.
Storlek
1600gram
Socker, muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt olja (raps), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300.), vatten, FÄRSKOST, rapsolja, jordgubbar, bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), florsocker (socker, potatisstärkelse), GRÄDDE, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, modifierad potatisstärkelse, modifierad stärkelse, mjölksyrakultur, emulgeringsmedel (E 322 (SOY)), LAKTOS (MJÖLK), naturlig arom (vanilj). 8% Jordgubbar, ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, ägg, vete, korn och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1425 kJ |
Energi | 341 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 4.9 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 30 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Jordgubbsbakelse 43g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
Jordgubbsbakelse innehåller följande allergener: mjölk, ägg, vete, korn och sojabönor.
Jordgubbsbakelse tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.