Storlek
1200gram
Hallon, bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), socker, mandelmassa (socker, SÖTMANDEL, vatten, glykos, invertsocker, konserveringsmedel (E202)), vatten, vegetabilisk olja (raps), vegetabilisk olja (kokosnöt), HAVREGRYN, MJÖLKPROTEINER, modifierad stärkelse, fullhärdad rapsolja, HELÄGGSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), konserveringsmedel (E202), salt, arom (vanilj), färgämne (E160 a, E101), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330). 29% Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, mandel, havre, ägg och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1262 kJ |
Energi | 302 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 5.8 g |
Kolhydrat | 35 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 4.8 g |
Salt | 0.18 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.8g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonpaj med smulor 35g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Hallonpaj med smulor innehåller följande allergener: vete, mjölk, mandel, havre, ägg och laktos.
Hallonpaj med smulor tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.