Storlek
1200gram
Hallon, VETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (raps,kokos), vatten, MANDEL, ÄGG, fullhärdad rapsolja, fullhärdat fett (raps), kokosfett, glukossirap, bakpulver (E450,E500), salt, arom, hjorthornssalt, potatisstärkelse, ethylvanillin, emulgeringsmedel (E471), färgämne (E160 a), klumpförebyggandemedel (E535), konserveringsmedel (E202), majsstärkelse, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel (E300), naturlig arom, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A. 35% Hallon ursprung Polen.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mandel och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1300 kJ |
Energi | 310 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 6.5 g |
Kolhydrat | 34 g |
- Varav sockerarter | 15 g |
Protein | 4.4 g |
Salt | 0.24 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonpaj med galler 34g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Hallonpaj med galler innehåller följande allergener: vete, mandel och ägg.
Hallonpaj med galler tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.