Storlek
1920gram
Vatten, socker, rismjöl, rapsolja, hallon, HELÄGGSPULVER, glukossirap, förtjockningsmedel (modifierad potatisstärkelse), stabiliseringsmedel (E464, E466, E412, E415), bakpulver (E450i, E500ii), emulgeringsmedel (E475 (veg. fett), E481 (veg. fett)), salt, modifierad majsstärkelse, Förtjockningsmedel (E440), fruktsocker, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), arom, Surhetsreglerande medel (E330), Konserveringsmedel (E202). 9.5% Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1391 kJ |
Energi | 333 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 3.5 g |
Salt | 0.73 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonmuffins (gluten&mjölkfri) 42g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Hallonmuffins (gluten&mjölkfri) innehåller allergenet ägg.
Hallonmuffins (gluten&mjölkfri) tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.